Beste leden,
Bij deze een vraag mede namens mijn echtgenote.
1 jaar geleden hebben wij diverse bakpannen gekocht bij de fabriekswinkel van Sola in Eindhoven.
Deze pannen kwamen destijds op de markt met een nieuw soort anti-aanbaklaag en is muisgrijs van kleur ipv de bekende donkere kleur.
De pannen bakken prima dus daarover absoluut geen klachten maar na het bereiden van bv vlees of na het bakken van aardappelen blijft er altijd een koek achter die niet los te krijgen is wat ons inziens niets met anti-aanbak te maken heeft.
Wanneer je hier een half uurtje een laag water inzet is de pan redelijk makkelijk te reinigen met een gewone spons maar het brengt wel de nodige vuiligheid met zich mee.
Onze vraag is dan ook of iemand hier van de leden dit probleem ook heeft of kan het zijn dat wij iets fout doen.
Mijn vrouw gebruikt nagenoeg altijd olijfolie en een beetje bakboter en de pannen zijn absoluut krasvrij en onbeschadigd.
Graag uw reactie of bevindingen.
Met vriendelijke groet.